Tohle elektrokolo není pro nudný!

Představujeme famózní elektrokolo Trek Powerfly 4

 

Mnohem dál, výš a pohodlněji. Přesně taková je jízda s elektrokolem, se kterým objevíte místa, která by nebyla jinak ve vašich silách. Navíc, design a technologie při výrobě elektrokol se posunuly tak kupředu, že vypadají stylově. Jedním z ukázkových modelů je Trek Powerfly 4. Pojďme si ho proklepnout.

Elektrokola zažívají boom. A není se čemu divit. Vždyť jenom díky nim se lidé s ne tak dokonalou fyzičkou dostanou dál a vyšlápnou kopce, kam by jinak svá kola museli tlačit. A ani profíci na elektrokola nedají dopustit. Když k té vlastní energii přidají ještě tu elektrickou, užijou si ještě víc zábavy v terénu.

Nová raketa Trek Powerfly 4 je krásnou ukázkou toho, že i horské elektrokolo může vypadat parádně, mít vynikající dojezd a další vychytávky.

Tohle jsou hlavní přednosti:

Okolo dojezdu elektrokol kolují různé otazníky. Asi takhle: Žádné kolo nebude jezdit úplně samo, není to motorka. Záleží, jak kvalitní má baterii a jak moc do toho šlápnete. Trek Powerfly 4 je vyzbrojený středovým motorem Bosch, který pomáhá se šlapáním a zajišťuje podporu až do 25 km/h. Jakmile to rozpálíte nad tuhle rychlost, motor šetří baterii, aby vám vydržela déle.

Výdrž baterie se dá zhruba propočítat. Musíte to ale brát s rezervou, protože jinak vydrží na rovince, jinak v kopcích. Ale podle výrobce s Trek Powerfly 4 ujedete při rychlosti 22 km/h v režimu Eco přes 100 km.

A když to přepnete na Turbo a zrychlíte na 25 km/h, ujedete krásných 48 kilometrů.


Paráda!
 


Dojezd až 100+ kilometrů v režimu Eco a podpora do 25 km/h

Baterie, která se dá zamknout, nabíjet na kole i mimo něj

Trek Powerfly 4 vypadá téměř jako běžné horské kolo. Prozradí ho snad jen středový motor. Jinak je baterie integrovaná do rámu, což vypadá elegantně. Jednoduše ji zamknete, aby vám ji nikdo neukradl. Vyndáte ji snadno bez nářadí, takže baterii dobijete kdekoliv a kolo můžete nechat zamčené třeba ve sklepě. Ale když je třeba, nabijete ji i přímo v kole.

A když toho nemáte za jeden den dost, baterku nabijete za 3 až 5 hodin a můžete zase vyrazit!

 

 

 

Je čas na nová dobrodružství. Tady najdete detailní info o elektro fešákovi Trek Powerfly