Pečení je radost. Tecnica je pečení

Aneb boty na míru hotové do 20 minut…


Už vás nebaví lítat po všech čertech a pátrat po outdoorových a běžeckých botách, které vám padnou jako ulité? Nemarněte čas a nechte si boty upéct. No fakt. Neděláme si srandu. Takových už jsme v naší „troubě” upekli přes 100. Mrkněte, jak to celé funguje

 

Unikátní technologie, která dovolí tvarovat vložky a část boty kolem paty a kotníku

Už to sice možná znáte od tvarování botiček v lyžácích, ale technologie pro převratnou úpravu outdoorových a běžečkých bot je u nás poměrně neznámá. Nazývá se Custom Adaptive Shape a zaručí vám, že každá minuta v na míru upravených běžečkých a outdoorových botách bude parádní zážitek.

Je ale třeba zdůraznit, že všechno to začíná u kvality. Italské boty Tecnica už byly navrženy na základě 3 hlavních principů:

  1. Perfektně padnoucí střih – Promakaný tvar, díky kterému by vám boty měly padnout po vytažení z krabice.
  2. Moderní design – Obuv, v níž se cítíte a vypadáte skvěle.
  3. Všestranné využití – Univerzálnost, která se hodí při všech možných aktivitách.

   

 

Snadno tvarovatelná vložka a skelet

Každá noha je jedinečná a potřebujete trochu jiné obutí. Na základě tohohle jednoduchého faktu vznikla v roce 2018 už zmíněná technologie Custom Adaptive Shape.

Samotná úprava bot Tecnica se sestává ze samostatného tvarování vložky a svršku boty v oblasti paty a kotníku. Takové řešení má hned několik výhod:

  • kvalitní plně přizpůsobitelné vložky navržené pro maximální oporu a pohodlí
  • vypečením usazená pata minimalizující riziko jejího pohybu
  • vytvarování komínu bot kolem kotníku
  • zamezení vzniku bolestivých otlaků
  • žádné zdlouhavé shánění ideálních bot

 

 

Nebudeme tady dlouho chodit kolem horké trouby. Podívejte se, jak se u nás pečou běžecké a outdoorové boty Tecnica

  

Další vychytávky pěkně vypečených bot Tecnica

Kromě toho umí běžečké a outdoorové boty Tecnica všechno ostatní. Jsou vybavené podešví z materiálu Vibram® OriginsMegagrip, mají ochranu proti nepříznivým podmínkám zajišťují kvalitní svrchní materiály a elastická polyesterová tkanina s TPU laminovanou výztuží. Ty spolu u některých modelů s gore-texovou membránou poskytují botám vysokou míru voděodolnosti při  současném zachování výborné prodyšnosti.

 

Tak co? Upečeme si něco spolu? Nejdřív se podívejte na běžecké boty Tecnica v našem e-shopu, pozkoušejte, a pak se třeba stavte v naší kamenné prodejně. Ať vám to chodí a běhá!

Služba je ZDARMA v případě zakoupení obuvi na prodejně Urban Sport. V případě tvarování vlastních bot Tecnica je cena služby 899 Kč