Nebojte se objednat kolo online

Jste zapřisáhlý příznivce nákupu kola na prodejně? Ano samozřejmě – jít na to postaru má své výhody. Na naší liberecké prodejně si můžete všechny produkty prohlédnout, osahat, vyzkoušet a samozřejmě nákup zkonzultovat s naším specialistou. A když z nějakého důvodu nemůže cyklista ke kolu, musí kolo k cyklistovi. A tohle řešení řadu výhod!

✔️ Vše jde vyřešit v klidu, z pohodlí domova

Jak už bylo řečeno – rádi vám v na naší prodejně poradíme. Pokud půjde například o elektrokolo, budete si moci prohlédnout pestrou nabídku značek, jako jsou: Trek, Kelly’s, Crussis, CTM a další. Můžete běhat od kola ke kolu, porovnávat cenovky a probrat s námi výbavu a jestli máme vašeho favorita ve správné velikosti. 

Anebo párkrát klikněte a zavítejte virtuálně do našeho internetového obchodu a získejte během pár sekund přístup k celému sortimentu. Projděte si naši obsáhlou nabídku v naprostém klidu doma, třeba při odpolední kávě na gauči. U každého produktu najdete detailní popis, parametry, skladovou dostupnost i fotografie ze všech potřebných úhlů. Snadno tak můžete mezi sebou porovnávat desítky produktů na jednom místě, jak jen dlouho budete chtít.

✔️ Využijte svůj čas efektivně, porovnávejte a přemýšlejte

Hlavní výhoda je komfort. Vše můžete vyřešit v jakýkoli čas a na jakémkoli místě z počítače nebo telefonu. Zapomeňte tedy na spěch a stres z nedostatku času, shonu, front a podobně. A hlavně – určitě se nemusíte bát, že kolo přijde v takovém stavu, že byste ho neuměli dát sami dohromady. V podstatě máte 3 pohodlné možnosti, jak si u nás pořídit nové kolo online a zároveň nepřijít o nervy při vybalování:

1. Zaslání kola kurýrem

Kolo před odesláním pečlivě zabalíme a odešleme v nejkratším možném termínu. 

Na sestavení kola budete potřebovat pouze 4, 5 a 6 mm inbus (ideálně doporučujeme do objednávky ke kolu přihodit kapesní nářadí, to se hodí vždy + sadu světel a sadu na mytí a mazání).

Potom už jenom potřebujete:

  • nasadit řídítka na představec
  • namontovat pedály – pozor na rozdílný závit pro pravý/levý pedál
  • nasadit přední kolo do vidlice – kolo musí stát na zemi, aby rychloupínák zapadl na správné místo – u pevné osy je to jedno, ta zapadne vždy na správné místo
  • a vyjet na parádní projížďku!

 2. Sestavení kola u partnera

Pokud si stejně nejste vlastnoručním sestavením jistí, máme k dispozici spolehlivého partnera KOLOFIX, který kolo složí za vás. Jejich pobočku najdete v každém větším městě. Více o této službě se dozvíte zde.

 3. Vyzvednutí kola na liberecké prodejně 

Jestli si na sestavení kola netroufáte a bydlíte poblíž Liberce, doporučujeme vyzvednout perfektně seřízené kolo na kamenné prodejně. Naši odborníci vám zároveň nabídnou a doporučí kvalitní příslušenství.

✔️ Nejlepší ceny a dobré rady na dálku

Výhod nakupovaní na internetu je opravdu spousta. Chtěli bychom ale vypíchnout ještě dvě skutečnosti, které u nás platí a nejsou jen prázdnými sliby. Každý zákazník u nás získá dopravu zdarma při nákupu nad 3 000,- (registrovaní zákazníci dokonce nad 2 000,-). Kromě toho ale přijdou vhod i slevové nabídky a exkluzivní výprodeje, které na našem e-shopu pravidelně aktualizujeme. Naši registrovaní zákazníci navíc získávají další slevu  - stačí se přihlásit a nakupovat levněji.

A když si nebudete vědět rady, u nás na to nejste nikdy sami. Přímo od obrazovky tak můžete zavolat na naši prodejnu. Na tel. čísle: +420 777 787 776 vám náš specialista rád zodpoví všechny dotazy a sdělí potřebné informace, aby vaše nakupovaní bylo ještě jednodušší.