Zamávejte protivnému zápachu z bot. Jak na to?

Při návratu z výběhu, výletu nebo procházky může být zápach bot pěkně otravný. Jak jednoduše vyřešit, aby byl botky vyvoněné, jako když je zrovna vytáhnete z krabice?

 

https://www.urban-sport.cz/vysousece-obuvi/?pv133=14508

 

Znáte to, venku si to parádně užíváte. Ale když se vrátíte domů, sundáte boty a z nich se linou nelibé vůně. Pokud je necháte v botníku tak, jak jsou, rázem vám “provoní” celý domov. A to nechcete. Tenhle problém se týká ale taky chráničů, helem a dalšího sportovního vybavení nebo oblečení. 

Můžete je nechat vyvětrat na balkoně nebo na zahradě. Ale ono to tak dobře nefunguje. Vlhkost a bakterie zůstanou pořád uvnitř. Co s tím? Tuhle otázku si položil v roce 2012 švédský fotbalista, který zápach ze svých kopaček nemohl vystát. Zkoušel, testoval a nakonec stvořil značku SmellWell. Společně s vědci vyvinuli vlastní recepturu, která je šetrná k naší planetě a problém zápachu řeší od základu.

 

Směs aktivního dřevěného bambusového uhlí zabraňuje šíření bakterií

Jak se hýbete, boty nebo oblečení vlhnou. To je ideální prostředí pro množení bakterií. A čím je těch potvor uvnitř víc, tím větší vzniká zápach. Polštářky SmellWell jsou naplněné směsí aktivního dřevěného bambusového uhlí a vlastní patentovanou směsí minerálů a absorbentů pohlcujících zápach a vzdušnou vlhkost z okolního prostředí. Takže problém se zápachem neodsunete pouze nějakou voňavkou, ale kompletně ho vyřešíte.

Tahle vychytaná směs s hygroskopickými ( pohlcujícími vlhkost) vlastnostmi je uzavřena do pytlíku z netkané textilie. Vlhkost se dostane uvnitř, ale zpátky do bot už nemá šanci…

Prima je, že polštářky SmellWell mají pěkný design a jsou vyrobené z recyklovaného mikrovlákna potištěného barvou, která je šetrná k životnímu prostředí. Vyberete si buď variantu SmellWell Active se svěží vůní nebo verzi SmellWell Sensitive bez vůně.

https://www.urban-sport.cz/vysousece-obuvi/?pv133=14508

Do bot, batohu se sportovním oblečením nebo rukavic. Jeden pytlík pilně pracuje půl roku

Při využití polštářků SmellWell se fantazii meze nekladou. Použití v botách je nejběžnější, ale hodí se všude tam, kde nesnesete vy nebo okolí nepříjemný zápach. Takže když se vracíte z vyjížďky na kole, ze sjezdovky, nebo z posilky, tak šup se SmellWell do batohu s věcmi a máte po starostech.

Skvěle fungují také přímo v botníku, v batohu při nekonečném tripu, ve vlhkých rukavicích nebo ve skříni. Do větších bot nebo prostor se vyplatí použít větší XL polštářky, které jsou 3× účinnější než polštářky v originální velikosti. Když SmellWell rozbalíte, pytlíky vydrží funkční přibližně 6 měsíců.

Omrkněte všechny designy a velikosti polštářků SmellWell. Tady jsou>>