Kupte si lyže nyní a ušetřete díky výprodeji

Neodkládej na zítřek, co můžeš udělat dnes. Taky to rčení dobře znáte? U nákupu nových lyží a zimního sportovního vybavení to teď platí dvojnásob. Pokud tedy uvažujete, že by se vám hodily nové lyže, je optimální příležitost je pořídit teď a ne třeba až za rok. Proč? To vám představíme v dnešním článku.

Lyžování patří mezi populární zimní sporty. Ale bez lyží to jaksi nejde, že? Teoreticky můžete jezdit i na historických kouscích, na moderních lyžích např. od značky Atomic to ale půjde mnohem lépe. Technologie při vývoji lyží jdou totiž každý rokem dopředu. Zatáčet musíte zatím sami, ale na kvalitních lyžích bude sjezd prostě mnohem lepší zážitek.

Letos je navíc skvělá příležitost k pořízení nových lyží, lyžáků i dalšího lyžařského vybavení jako jsou třeba brýle nebo helma, bez kterých se na svahu neobejdete.

vyprodej-lyzi-salomon 

V lednu lyže se slevou

Právě na začátku roku totiž probíhají velké výprodeje a nové sjezdové lyže od značek Atomic, Salomon či Head (a nejen to) můžete pořídit za skutečně skvělé ceny. Sami určitě víte, že situace ve světě je divoká a příští rok se dá předpokládat, že ceny budou 100% vyšší. Byla by proto škoda nechávat nákup až na chvíli, kdy už vaše stávající lyže budou skutečně nevyhovující. Jak se říká, štěstí přeje připraveným a na horách to platí v mnoha ohledech. Přemýšlíte, kde nové lyže provětrat? Sepsali jsme pro vás také článek s tipy na 5 nejlepších sjezdovek u nás v České Republice.

 

 

Proč tedy nakoupit nové lyže právě teď?

✅ Sklady jsou plné kvalitních a moderních lyží, lyžáků, brýlí a všeho, co budete na svahu potřebovat.

✅ Díky tomu, že je lyží (zatím) dostatek, můžete je koupit opravdu levně.

✅ Právě probíhají tradiční lednové výprodeje - optimální příležitost si pořídit novou zimní výbavu a ještě si užít druhou půlku sezóny.

✅ Ceny výrobních materiálů (hliník, plastový granulát atd.) neustále rostou, proto už teď víme, že spousta výrobců bude zboží příští rok zdražovat. Od lyžařských bot až po přilby.

✅ Na cenu bude mít vliv i vzrůstající inflace i to, že ceny lyží a lyžařského vybavení v posledních letech příliš nerostly.

 vyprodej-lyzarskych-bryli

 

Výprodej nejen sjezdových lyží

 Suma sumárum se dá říct, že příští rok budou lyže i lyžařské příslušenství výrazně dražší. Vynechat lednové výprodeje by proto byl hřích. Ať už sníte o nových lyžích Head, lyžácích Salmon, ve kterých vám bude jako v bačkůrkách, nebo nutně potřebujete novou helmu

 vyprodej-lyzarskych-helem

Výprodeje samozřejmě nezapomínají ani na skialpinisty. Doslova za hubičku tak právě teď můžete sehnat třeba skialpové lyže Atomic, nový lavinový set či hůlky. 

 vyprodej-lyzi-atomic_1

Nepotřebujete lyže vlastnit, ale bez lyžování by to nebyla ta správná zima? Žádný problém, rádi vám lyže i veškerou potřebnou výbavu zapůjčíme. Klidně na celý zbytek sezony. Celosezónní půjčovné lyží pro začátečníky začíná na 1999 Kč. Koukněte na to, co všechno vám v rámci půjčovného lyží můžeme nabídnout.