4 důvody, proč využít naši celosezónní půjčovnu

I letos se postaráme o to, že zazáříte na svahu i v běžecké stopě. Přijďte si k nám pro lyžařský či snowboardový komplet a vrátit ho můžete klidně až 30. září 2024. Tím ale výhody celosezónní půjčovny teprve začínají. V dnešním článku si představíme 4 hlavní důvody, proč se naše celosezónní půjčovna prostě vyplatí.

 

Vždy moderně a pohodlně

Sezóna je za dveřmi a vy už předem víte, že potřebujete nové lyže? Jenže životní náklady letí vzhůru a představa o nákupu nového vybavení se začíná rozplývat? I v této nelehké době nabízíme řešení. Protože bez pořádné lyžovačky, není ani pořádná zima! Půjčte si lyže za férovou cenu na celou sezónu. U nás si vyberete z široké nabídky velikost, která vám padne. Nepadnoucí vybavení můžete bez poplatků vyměnit. Klidně v půlce sezóny. To oceníte především u malých dětí, které téměř každou sezónu potřebují nové vybavení.

Široký výběr lyží, běžek i snowboardů

Zimní výbavu pravidelně doplňujeme. Proto máme nejširší výběr velikostí pro všechny styly jízdy na lyžích. A samozřejmě i běžkaři a snowboardisté si u nás přijdou na své. Všechny produkty jsou navíc profesionálně zkontrolovány, seřízeny a jsou ve velmi dobrém stavu

Bezplatný servis

Po dobu zápůjčky provedeme 1x servis skluznice a hran lyží i snowboardu zcela zdarma. Ušetříte čas a peníze spojené s nezbytným posezónním servisem vlastního vybavení. Na nepříjemné fronty a dlouhé čekací lhůty v lyžařských areálech tak můžete zapomenout. Chceme, abyste si zajezdili, ne čelili stresu a starostem navíc.

Osobní přístup a nízké ceny

Na naší liberecké pobočce na vás čeká tým profesionálů, který se vám bude osobně věnovat a v klidu vám pomůžeme s výběrem vhodných lyží, snowboardu nebo běžek. Pohlaví, věk, váha a zkušenosti - to vše bereme v potaz. Vybereme vám výbavu přesně na míru, abyste si z hor odnesli jen skvělé vzpomínky a nic vás netlačilo nebo netrápilo. A ceny? Ty jsou bez vysokohorské přirážky. Zmrazili jsme je na hodnotách loňské sezóny a tam také zůstanou. Přesto doporučujeme neotálet - výběr a ceny jsou lepší před prvním sněhem než po něm!

 Pokud chcete zjistit více informací, přečíst si kompletní pravidla celosezónní půjčovny nebo si prohlédnout ceník, klikněte ZDE

Případně rovnou navštivte naši prodejnu, kde vám vše vysvětlíme. Naše adresa je:

Urban Sport Liberec

Dr. Milady Horákové 11/76
460 07 Liberec VII

Otevírací doba ZDE 

Můžete nás také kontaktovat na telefonním na čísle: +420 777 787 776 nebo prostřednictvím emailu: