Nová kola od CTM skladem! Proč si vybrat právě tuto značku?

Už je to téměř 25 let od založení CTM, která se ze slovenské lokální značky dávno vyvinula ve spolehlivého evropského výrobce především horských kol a elektrokol. Pokud bychom měli tuto značku popsat v jedné krátké větě, zněla by asi tako: „Kvalitní a pěkná kola za velice příznivou cenu“.

ctm kolo - urban sport

V čem vynikají nové modely?

 Nové modely této značky jsou již nyní k dispozici i v našem e-shopu a přináší mnoho vylepšení oproti kolům z předchozí sezóny. Jedním z hlavních vylepšení nových modelů je jejich nové odpružení. CTM používá kvalitní odpružení od renomovaných výrobců, což zajišťuje lepší ovladatelnost a pohodlnější jízdu. Navíc jsou tyto nové modely vybaveny vylepšenými brzdami, které zajišťují vysokou účinnost brzdění i v těžkých terénech.


Dalším významným vylepšením nových modelů je jejich geometrie. CTM se snaží vytvořit kola s ideální geometrií, která umožňuje maximální pohodlí a kontrolu nad koly. Nové modely jsou navrženy tak, aby zlepšily účinnost pohonu a minimalizovaly únavu jezdce. Co se týče elektrokol, nové modely CTM mají výkonnější baterie, které umožňují jezdcům ujet větší vzdálenosti na jedno nabití. Navíc jsou vybaveny kvalitními elektromotory, které zajišťují hladký a tichý chod. Jeden příklad za všechny – nové modely CTM Ruby jsou letos ve všech ohledech mnohem lepší a propracovanější.

 

 A co horská kola? Za nás bychom rádi vypíchli nový model CTM Rambler, který je navržen nejen pro nadšence, kteří hledají vysokou kvalitu, výkonnost a spolehlivost. Nabízí řadu funkcí, které jsou ideální pro horskou cyklistiku, včetně vynikajícího odpružení, vysokého výkonu a pevné konstrukce.

banner-

Jednou z hlavních výhod modelu CTM Rambler je jeho pevná a lehká konstrukce. Kolo je vyrobeno z lehkých a odolných materiálů, které zajišťují, že kolo je snadno ovladatelné, a zároveň dostatečně odolné pro náročné horské terény. Kolo disponuje také vynikajícím odpružením, které minimalizuje otřesy a vibrace při jízdě po nerovném terénu a zajišťuje pohodlnou a stabilní jízdu. Je vhodné pro horské terény i pro náročné trasy. Kolo disponuje výkonnými brzdami, které zajišťují přesné a účinné brzdění v každé situaci.

Kolo je také navrženo s ohledem na pohodlí a ergonomii jezdce, aby se minimalizovala únava a zlepšila se výkonost. Je vybaveno ergonomickým sedlem a řídítky, které jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily tvaru těla a zajišťovaly pohodlnou pozici při jízdě.

 Celkově lze říci, že nové modely horských kol a elektrokol značky CTM nabízejí mnoho vylepšení a výhod pro jezdce. Pokud hledáte kvalitní a spolehlivé kolo, značka CTM je určitě skvělá volba. Další konkurenční výhodou značky CTM je kvalitní zpracování a použití kvalitních komponentů v jejich kolech. Další výhodou nákupu horského kola nebo elektrokola značky CTM je jejich vynikající cena. CTM nabízí vysoce kvalitní kola za velmi pěkné ceny, což z nich činí skvělou volbu pro ty, kteří chtějí investovat do kvalitního kola bez nutnosti utrácet velké množství peněz.