Lyžáky jako ulité pro každého? S Bootfittingem to dokážeme!

V naší liberecké prodejně Urban Sport máme skvělou vychytávku – ”pekárnu” na lyžáky! Dokážeme s ní vytvarovat tvar lyžařských bot značky Atomic nebo Salomon přesně podle Vaší nohy. Při lyžovačce vám díky tomu budou boty sedět naprosto perfektně a nikde nezatlačí. Víc pohodlně už to snad ani nejde. Přečtěte si proč.

 

Celá procedura BOOTFITTING zabere jen chvilku, naši technologičtí profíci ji provádějí na počkání a rádi ”upečeme” na míru všechny lyžáky Atomic s technologií Memoryfit a SALOMON s technologií Custom Shell.

S ČÍM VŠÍM VÁM BOOTFITTING POMŮŽE?

Odstraní tlakové body, které jsou častým důvodem nepohodlí. Vaše nohy budou na svahu jako v peřince.

Zajistí lepší stabilitu a oporu chodidla při jízdě. Řezat oblouky vám půjde jak po másle.

Zvýší pohodlí při obouvání a zouvání boty. Dejte sbohem upoceným snahám ve stylu pohádky “Jak dědeček tahal řepu”.

Zlepší kontrolu a citlivost při jízdě na svahu. Užijete si tak každý den na horách na maximum, od prvního lana až po Apres ski.

CO VŠECHNO SI DÍKY BOOTFITTINGU MŮŽETE PŘIZPŮSOBIT?

 

V pekárně na lyžáky umíme vyladit celou botu od špičky až po patu, a to jak vnitřní botičku, tak i skelet. A to přesně podle vašeho chodidla! U vnitřní botičky si poradíme v oblasti prstů, středu chodidla, kotníku i celého tvaru chodidla. Pevný skelet umíme přizpůsobit hlavně v oblasti nártu, kotníku a horní manžety. Takový novodobý švec na míru, kdyby tedy nějaký švec šil lyžáky. :-) 

  

 

JAK TO CELÉ PROBÍHÁ?

  

  • ve speciální peci se krátce zahřeje skelet lyžařské boty

 

  • vnitřní bota se vloží zpět do nahřátého skeletu - během několika minut se následně celá bota speciální vložkou ochladí a dokonale přizpůsobí vaší noze. Po vychlazení zůstává v lyžákách perfektně zachovalý tvar skeletu i vložky boty, přesně podle předlohy

 

A kolik za to? Službu BOOTFITTING nabízíme ZDARMA ve chvíli, kdy máte nebo si kupujete lyžařské boty v naší prodejně. Pokud přijdete s vlastními lyžáky Atomic nebo Salamon s potřebnými technologiemi, vystavíme vám za BOOTFITTING účtenku na 899,-.

 

CHCETE VĚDĚT VÍC? MRKNĚTE SE NA VIDEO